Logo Bestellen 2018-11-26T11:24:26+00:00

HOE HET WERKT

6 TOT 10 UNIEKE LOGO’S

Wij maken 6 tot 10 unieke ontwerpen op basis van jouw wensen. Hierop mag je onbeperkt feedback geven totdat wij je droomlogo hebben gemaakt.

Meer informatie

€99,- VASTE PRIJS

Hoe lang je ook feedback blijft geven: wij gaan door tot volle 100% tevredenheid voor het vaste bedrag van €99,- exclusief BTW.

Meer informatie

NIET GOED GELD TERUG

Als je bij de eerste ontwerpen niet tevreden bent en geen heil ziet in een verdere samenwerking crediteren wij je factuur direct.

Meer informatie

BINNEN 72 UUR

Wij leveren je eerste ontwerpen aan binnen 72 uur. Ongeacht weekend, vakanties of andere vertragingen. Feedback verwerken wij binnen 48 uur.

Meer informatie

Waar wacht je nog op?

Nóg niet overtuigd van onze diensten, services en kwaliteit? Bekijk hieronder enkele voorbeelden die wij reeds voor klanten gemaakt hebben.

 

ONZE KLANTEN

Wat anderen zeggen:

Hieronder zie je enkele tevreden klanten die reeds gebruikt hebben gemaakt van onze diensten.

 

ONZE BEOORDELINGEN

Een toporganisatie, geen loze beloftes, ze helpen je gewoon perfect met het maken van je logo, een echte aanrader

Frank, FDB Hypotheken

Ik had een jubileumlogo nodig voor een klant van mij. De snelheid waarmee dit werd geproduceerd was opzienbarend. Een tiental verschillende voorstellen waar mijn klant er een uitpikte de zonder wijzigingen doorgezet kon worden op alle uitingen

Gerrit Rietzebos, Drukkerij Riezebos BV

Na een korte kennismaking via de telefoon, is de werkwijze aan ons uitgelegd.
Bij elke wijzigingsverzoek komt er snel een reactie met de uitgevoerde eisen. Zo zijn we na twee weken tot een uitstekende, mooie, tevreden logo gekomen.

CK Suen, Sunny Sushi

Prima mensen, met een mooi resultaat.
Niks was te gek of te moeilijk.
Ik kom zekers terug.
Bedankr voor alles.
Groetjes Frank Tanke klokkenmaker en restaurateur
Uit Hengelo

Frank Tankje, Frank Tanke KlokkenMakers

Zeer snelle en goede service!

Restaurant de Voorkamer

Super service. Feedback kan je blijven geven, extra dingetjes (zoals slogan in twee talen) wordt absoluut niet moeilijk overgedaan en mooie professionele oplevering. Wij zijn uitermate tevreden!

Bakara Rhum

Ik vind het een mooi principe dat je net zo lang mag blijven wijzigen totdat je tevreden bent. Ik had mijn logo ook binnen de afgesproken tijd! Tevens mooi prijs/ kwaliteit verhouding. Ik ben een tevreden klant!

Sandra

Erg goed geholpen. Ik was onder de indruk van de snelheid. Ik kan nogal chaotisch zijn en ik heb ze overspoeld met ideeën. Ze hebben er exact datgene uit gehaald wat bij mij past. Super tevreden!

Gijs Lakeman

Bekijk alles op Webwinkelkeur.