Contact

/Contact
Contact 2018-05-02T09:20:56+00:00

F.A.Q.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Exact, dat is de prijs die wij hanteren. Deze prijs is inclusief onbeperkt feedback rondes. Wij gaan dus net zo lang door totdat je het perfecte logo krijgt.

Na je aanvraag krijg je binnen 72 uur 6 tot 10 logo ontwerpen aangeleverd. Lees de volledige werkwijze hier. Nadat je feedback hebt gegeven of een keuze hebt gemaakt krijg je binnen 48 uur de volgende versies.

LogoExperts bestaat sinds 1 april 2016. Wij hebben eerder ervaring opgedaan door logo’s te maken voor klanten van WebsiteMakers.nl.

De designers waarmee wij werken zijn gevestigd in Sri Lanka. Daar zijn de uurtarieven wat lager, maar zoals u aan onze voorbeelden kunt zien lijdt de kwaliteit daar niet onder. Communiceren doet u overigens gewoon in het Nederlands met Nederlandse mensen. Wij doen dus eigenlijk de bemiddeling. Zo worden zowel wij, de designers als u er beter van. Wat wilt u nog meer?

De kans is klein maar het kan natuurlijk zijn dat u totaal niet tevreden bent met uw logo. Het is dan belangrijk om eerlijk naar elkaar te zijn. Als er bij de eerste ontwerp aanlevering totaal niets zit dat ook maar enigszins op uw wensen aansluit dan is daar de mogelijkheid om kostenloos afscheid van elkaar te nemen. U krijgt het volledige bedrag terug als u geen toekomst meer ziet in de samenwerking. Dit is onze no cure no pay regeling. Op het moment dat u wel besluit feedback te geven gaan wij er van uit dat u vertrouwen heeft in onze kwaliteiten en is er dus geen no-cure no-pay regeling meer. Wij blijven uw feedback wel net zo lang verwerken totdat u 100% tevreden bent

U krijgt uw logo bestanden in een .zip bestand aangeleverd. Daarin zitten diverse formaten van een PNG (versie met transparante achtergrond) en JPG bestand (met witte achtergrond). Deze diverse formaten gaan van 75 pixels breed tot 6000 pixels breed: voor ieder wat wils. Verder krijgt u de bronbestanden (.eps en .psd) en ten slotte krijgt u ook nog een favicon van uw logo. Kortom: alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan.

Na oplevering van uw logo krijgt u van ons een vrijblijvend aanbod om ook visitekaartjes of een huisstijl te ontwikkelen. Een dubbelzijdig visitekaartje kost €49,- exclusief BTW en voor de huisstijl rekenen wij €89,- exclusief BTW. In de huisstijl bevindt zich briefpapier en een enveloppe. Het drukwerk zelf is uiteraard niet inbegrepen in deze prijzen.

Omdat een logo maatwerk is valt dit niet onder het herroepingsrecht. Na oplevering kan een order dus niet geannuleerd worden en niet gecrediteerd.

Wij bieden echter wel een no cure no pay regeling. Als er bij de eerste ontwerp aanlevering totaal niets zit dat ook maar enigszins op uw wensen aansluit dan is daar de mogelijkheid om kostenloos afscheid van elkaar te nemen. U krijgt het volledige bedrag terug als u geen toekomst meer ziet in de samenwerking.

Op het moment dat u wel besluit feedback te geven gaan wij er van uit dat u vertrouwen heeft in onze kwaliteiten en is er dus geen no-cure no-pay regeling meer.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@logoexperts.nl. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contactformulier

Of stuur ons gerust een e-mail met je overige vragen 🙂

[contact-form-7 id=”1901″ title=”Contactformulier 1″]