In zes stappen naar jouw droomlogo!

In theorie

STAP 1 Wensen doorgeven

Bij de eerste stap vul je ons korte formulier in waarbij je jouw wensen voor het logo achterlaat. Alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een slogan of niet, een text only logo of zeg simpelweg dat je meerdere varianten wilt zien.

STAP 2 Gegevens achterlaten

Daarna laat je jouw factuurgegevens achter en kunt u direct met iDeal betalen of kiezen om later per bank te betalen. De prijs is €89,- exclusief BTW voor een logo. Deze prijs is inclusief onbeperkt feedback rondes. Wij gaan dus net zo lang door totdat jij het perfecte logo hebt.

STAP 3 Wij sturen je de eerste ontwerpen!

Binnen 72 uur na jouw aanvraag ontvang je een e-mail met de eerste ontwerpen Dit zijn minimaal 6 tot maximaal 10 verschillende logo’s speciaal voor jou gemaakt. Daarvan kan je de 1,2 of 3 mooiste kiezen en daarop feedback geven. .

STAP 4 Onbeperkt feedback geven

Alles aan deze logo’s is nog aanpasbaar, schroom daarom vooral niet om alle feedback te geven. Ander kleurtje, ander tekentje, ander lettertype, een streepje net iets anders of toch een andere uitstraling. Geef dus alle feedback die je wilt. Dit proces mag je net zo lang herhalen totdat jij tevreden bent.

STAP 5 Betalen

Mocht je bij stap 2 nog niet met iDeal betaald hebben is dit het moment dat je de factuur kan voldoen. Na betaling gaan wij door met de laatste stap van het proces.

STAP 6 Oplevering

Als jij tevreden bent en de betaling binnen is leveren wij jouw logo op in een makkelijke .zip file. Hierin zit alles wat je nodig hebt. Formaten van klein tot groot, transparante achtergrond, PDF bestanden, favicons voor op je website, vector files en de PSD bronbestanden. Zo kun je onbezorgd aan de slag met je logo!

In de praktijk​

Hallo, ik wil graag een logo voor mijn logo maak bedrijf. Ik hou van geel en blauw. Iets met een potloodje er in lijkt me leuk. Ik wil geen slogan.

Bedankt voor je bestelling. Bij deze heb je binnen 72 uur wat variaties om uit te kiezen:

Alles is mogelijk! Geef gerust feedback op alles wat je niet aan staat.

Wat gaaf en veel keuze! Ik wil graag logo 1 met het lettertype van logo 9 zien. En ik vind dat het penseeltje iets gedraaid mag. Kun je logo 6 ook laten zien maar dan in donkerder blauw? Ten slotte lijkt 9 me leuk zoals hij is.

Tuurlijk: bij deze. Als we nog meer dingen kunnen doen: we gaan door tot jij 100% tevreden bent!

Geweldig! Ik kies logo 3C. Ik wil daarvan graag de bestanden bestellen. 

Hallo, ik wil graag een logo voor mijn logo maak bedrijf. Ik hou van geel en blauw. Iets met een potloodje er in lijkt me leuk. Ik wil geen slogan.

Leuk dat we er uit zijn! Je krijgt alles! Van JPG, tot PNG, tot PSD en favicons voor op je website. Uiteraard bij de prijs inbegrepen. Bedankt voor het zakendoen!